skip to Main Content

LOGO

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van een bedrijf om een goede eerste indruk te maken.

HUISSTIJL

Een huisstijl is ook wel de visuele uitstraling van jouw bedrijf, met het logo als uitgangspunt. Daarnaast bestaat een huisstijl uit consistent toegepaste kleuren, typografie (lettertypen) en vorm- en stijlelementen.

POSTER

Een poster is een mooie manier om jouw bedrijf, evenement of aanbieding te promoten. Met de juiste combinatie van tekst, beeld en een pakkend ontwerp trek je direct de aandacht van de doelgroep.

KAARTEN

Heb je speciale wensen of wil je een écht uniek ontwerp voor een kaartje? Wil je iets bijzonders bekendmaken? Ga je trouwen of organiseer je een feest? Is er een baby op komst? Dan kan KliederBull zeker iets voor jou betekenen.

FLYER/FOLDER/BROCHURE

Zowel een flyer, folder als brochure is een relatief goedkope manier om een grote groep mensen te bereiken. In reclamefolders of in een bedrijfsbrochure kun je veel informatie kwijt om je doelgroep te overtuigen.

IETS ANDERS...

KliederBull gaat een uitdaging niet uit de weg. Heb je speciale wensen die je niet op de website bent tegengekomen? Ben je benieuwd of KliederBull dit wellicht voor jou kan verzorgen? Neem dan snel contact op!

Back To Top